Guide till E-tjänsten

Du skriver din ansökan i Jordbruksverkets E-tjänst, vi har sammanställt en kort bildguide för att underlätta att du hittar rätt.

Gå till www.jordbruksverket.se och klicka på Mina sidor, se nedan:

 

Du loggar in med din personliga e-legitimation:

Om du redan har skickat in en fullmakt som ger dig behörighet att företräda din förening, organisation eller ett företag kommer det upp en ruta där du väljer vem du vill representera. Du väljer då den organisation som ska vara projektägare för denna ansökan. Du kan också gå vidare med din personliga inloggning och välja att söka för annans räkning senare i E-tjänsten också, se här.

 

Därefter klickar du i menyn till vänster på ”E-tjänster inom Mina sidor”, och sedan väljer du Stöd inom lokalt ledd utveckling, se nedan.

Du får då två val att gå vidare med, Ansökan steg 1 eller steg 2. Har du inte tidigare varit i kontakt med leaderkontoret kan du också istället för steg 1 skicka en idéskiss till oss, eller du fyller i steg 1 och vi hör av oss till dig.

Du som redan varit i kontakt med oss och förmodligen redan har träffat vår verksamhetsledare börjar direkt med Ansökan steg 2. Oavsett om du väljer steg 1 eller steg 2 går du vidare genom att klicka på Starta tjänsten, och börjar fylla i ansökan.